Smo skupina prostovoljcev, ki verjame, da imamo vsi moč,
da spodbujamo solidarnost,
da prispevamo k družbi,
da drug drugemu polepšamo življenje.
Mi to uresničujemo z izpolnjevanjem želja ranljivih skupin in vabimo tudi tebe, da se pridružiš naši dobrodelni akciji kot prostovoljec, uresničevalka/ec želja, ambasador ali sponzor.

Vsako dobro delo šteje. Vsaka želja šteje. Skupaj lahko spremenimo (vsaj svoj) košček sveta na bolje.


O projektu


Uresniči željo je partnerski projekt izziva Wichtel Challenge, ki se je iz Avstrije razširil v Švico, Nemčijo in Slovenijo. V Sloveniji smo se odločili za obdarovanje uporabnic in uporabnikov javnih socialnovarstvenih programov, ki so hkrati tudi materialno ogroženi. V prazničnem času namreč poteka več akcij za decembrsko obdarovanje otrok, kot so “Božiček za en dan”, “Trije zimski botri” in druge. Kljub temu organizacije, ki izvajajo socialnovarstvene programe, vsako leto iščejo donatorska sredstva za obdarovanje ali pa odrasle uporabnike obdarijo s pomočjo svojih omejenih finančnih sredstev. Mi želimo to spremeniti. Ne zaradi stiske organizacij, ampak zaradi pomena obdarovanja od ljudi do ljudi. Konkretna želja, ki jo izpolni posameznik, ne donator ali organizacija socialnovarstvenega programa, ima to moč, da poleg mnogih nasmehov povrne prejemnicam in prejemnikom daril tudi vero v solidarnost in dobroto ljudi.

Pridruži se nam

Te zanima prostovoljstvo in naš projekt? Pridruži se nam!

Veseli bomo podpore na področjih odnosov z javnostmi, organizacije dogodkov, urejanja družbenih omrežij, pisanju vsebin, ustvarjanja video materiala, projektnega dela, dela s sponzorji itd.

Veselimo se tvoje prijave!